Regulácia pohybu osôb a pracovníkov v dôsledku vystúpenia Veľkej Británie z Európskej únie a z Európskeho spoločenstva pre atómovú energiu - Čiernik, Peter
Súčasné vzťahy medzi Spojeným kráľovstvom a Európskou úniou v oblasti voľného pohybu osôb, na ktoré sa vzťahuje dohoda o vystúpení (Brexit). Podmienky vystúpenia z Európskej únie. Dohoda o vystúpení z Európskej únie. Práva týkajúce sa pohybu osôb a pracovníkov.