Nové pravidlá adresované komerčným používateľom online sprostredkovateľských služieb - Mičátek, Vladislav
Trendy v oblasti obchodných používateľov online sprostredkovateľských služieb. Definícia online sprostredkovateľských služieb. Zavedenie spravodlivých pravidiel pre budovanie globálnych digitálnych platforiem a právny základ pre budovanie digitálneho trhu. Únijná právna úprava komerčných používateľov online sprostredkovateľských služieb.