Financial and Personal Issues of the Transferred State Administration Competencies in the Building Procedure to Municipality Offices - Lichnerová, Ivana
Preskúmanie dôsledkov procesu decentralizácie verejnej správy, v ktorej prešlo veľké množstvo štátnych kompetencií na obce. Analýza faktov a názorov zamestnancov stavebných úradov v Nitrianskom kraji o personálnych otázkach. Porovnanie výšky štátnej dotácie na sektor v sektore stavebného konania v Nitrianskom kraji a v Pardubickom kraji.