Elektromobily valcujú Európu - Kitta, Rastislav
Nárast záujmu o elektricky poháňané vozidlá v Európe. Riziká elektromobility. Daný typ dopravy ako vhodné riešenie aj pre firmy v rámci spoločenskej zodpovednosti.