Asymmetric Effects of Firm Investment Determinants: Evidence from Post-Transformation Economies - Baková, Klára
Asymetrické účinky likvidity a ziskovosti na investičné správanie verejne obchodovaných spoločností v posttransformačných ekonomikách. Firmy v posttransformačných ekonomikách a reštriktívnejši prístup k externým zdrojom finančných prostriedkov pochádzajúcim z nerozvinutých kapitálových trhov. Vedenie firiem využívajúce voľné peňažné toky na zvýšenie firemných investičných aktivít.