Inward Investment, Regional Transformations and Uneven Development in Eastern and Central Europe Enterprise Case-Studies from Slovakia - Smith, Adrian
Preskúmanie vplyvu nerovnomerného regionálneho vývoja na domácie investície v SR prostredníctvom prípadových štúdií.