Správne fungovanie vnútorného trhu EÚ a ochrana spotrebiteľa - Jančíková, Eva, 1960-
Analýza aktuálnych problémov súvisiacich s nekalými praktikami negatívne vplývajúce na správne fungovanie vnútorného trhu Európskej únie. Právna regulácia a správne uplatňovanie práva Európskej únie vo všetkých členských štátoch EÚ. Nekalé praktiky v judikatúre Súdneho dvora EÚ. Činnosť Slovenskej obchodnej inšpekcie a rovnaká kvalita tovarov a služieb. Neprimerané podmienky v obchode upravené v slovenskej legislatíve.