Povídání o českém pracovním právu v době koronaviru - Morávek, Jakub
Reflexia pandémie koronavírusu v právnej úprave pracovnoprávnych vzťahov v ČR. Štátna podpora pre zamestnávateľa. Analýza právneho stavu od augusta 2020.