Sociálna politika zamestnávateľa a nové benefity pre zamestnancov - Barancová, Helena
Náhodilé obsahové náležitosti pracovnej zmluvy a nové benefity pre zamestnancov. "Sick Days" v pracovnom práve. Firemné dobrovoľníctvo. Dochádzkový bonus. Onboarding. Príspevky na rekreáciu.