Pracovnoprávne aspekty plošného testovania na ochorenie COVID-19 v Slovenskej republike (z pohľadu člena testovacieho tímu) - Križan, Viktor
Pracovnoprávne aspekty plošného testovania na ochorenie COVID-19 v Slovenskej republike, a to z pohľadu osôb, ktoré vykonávali prácu ako členovia testovacieho tímu. Nedostatky právnej úpravy príležitostnej práce.