Protection of Family Rights of a Person by a Court - Dutko, Alyona
Formy a metódy ochrany rodinných práv a ich záujmov. Analýza konceptov súkromného a rodinného života na poli Európskeho súdu pre ľudské práva. Špeciálna pozornosť sa venuje ochrane práv dieťaťa.