Odmeňovanie a systém odmeňovania zamestnancov verejnej správy SR v kontexte sociálno-ekonomického rozvoja krajiny - Beličková, Kornélia, 1966-
Systém odmeňovania zamestnancov vo verejnej správe. Zamestnanosť, odmeňovanie a pracovné vzťahy zamestnancov vo verejnej správe a množstvo zákonných a podzákonných noriem, ktoré ich upravujú. Model návrhovaného systému odmeňovania zamestnancov vo verejnej správe.