Analýza družstevných princípov - vplyv Covid 19 krízy na význam sociálnych družstiev - Gajdová, Denisa, 1977-
Súčasná situácia vo svete ovplyvnená pandémiou Covid 19 spôsobila zmeny v spotrebiteľskom správaní a dopyte, čo má vplyv na produkciu v jednotlivých oblastiach ekonomiky a aktivity konkrétnych podnikov v týchto oblastiach. Dopad tejto situácie na sociálnu činnosť na Slovensku, hlavne na aktivity sociálnych družstiev. Úsilie Európy prekonať vplyv najväčšej a najvážnejšej finančnej, hospodárskej a zamestnaneckej krízy v histórii európskej integrácie. Družstevné podniky sú spoločensky zodpovedné a zodpovedné voči svojim členom a komunite, ktorú prevádzkujú.