Nároky organizácie a potreba ich akceptácie - Panda, Anton
Požiadavky organizácie, ktoré sú riadené schvaľovacím procesom. Pre zvýšenie efektivity rozhodovania je potrebné tieto procesy optimalizovať a riadiť. Automatizácia požiadaviek prispeje k odstráneniu kópií, chybovosti a zjednodušeniu administratívnych procedúr.