Hospodárske partnerstvo medzi Európskou úniou a Čínou - Paškrtová, Lucia
Analýza strategických dokumentov a obchodných dohôd, podporujúcich rozvoj politických, obchodných, sociálnych a kultúrnych vzťahov. Hlavné kategórie spolupráce Strategického programu EÚ a Čína. Obchodné vzťahy medzi Európskou úniou a Čínou. Dohoda o zemepisných označeniach výrobkov, komplexná dohoda o investíciách (CAI) a dohoda Regional Comprehensive Economic Partnership (RCEP).