Brexit and the Location of Japanese Direct Investment in European Regions - Cieślik, Andrzej
Vplyv oznámenia o Brexite na priame zahraničné investície (PZI) do európskych regiónov. Naznačenie významného negatívneho vzťahu medzi neistotou spojenou s oznámením Brexitu a japonskými PZI v regiónoch Spojeného kráľovstva.