Európska vzdelávacia politika zameraná na vzdelávanie dospelých a jej nástroje - Dudová, Iveta
Význam vzdelávania dospelých v rámci celoživotného vzdelávania. Vplyv vzdelávania na sociálnu súdržnosť. Význam vzdelávania pre zamestnanosť a hospodárstvo EÚ. Digitálne zručnosti a technológie v oblasti vzdelávania. Ciele európskej vzdelávacej politiky zameranej na vzdelávanie dospelých v kontexte celoživotného vzdelávania a nástroje tejto politiky, ktoré podporujú rozvoj vzdelávania dospelých v rámci národných politík.