Priestorová alokácia finančnej pomoci v najmenej rozvinutých okresoch Slovenska - Szabó, Nikolas
Skúmanie, či sa medzi najmenej rozvinutými okresmi finančná pomoc koncentruje, alebo naopak, či je rovnomerne distribuovaná medzi danými okresmi. Komparácioa alokovanej predovšetkým nenávratnej pomoci v rámci najmenej rozvinutých okresov.