Návrh politiky súdržnosti EÚ po roku 2020 s vymedzením na regionálny rozvoj Slovenska - Vadkertiová, Silvia
Európska komisia a Kohézny fond, ktorý bude plniť úlohu so zabezpečovaním podpory projektov s cieľom Investovania do rastu a zamestnanosti. Úloha Európskeho parlamentu. Regionálna politika a jej kľúčové oblasti. Regionálna politika v kontexte teórií regionálneho rozvoja. Východiská pre formulovanie stratégie regionálneho a územného rozvoja SR do roku 2030. Legislatívny rámec Stratégie regionálneho a územného rozvoja Slovenskej republiky.