Globalization Processes and Their Effects on the Household Economy - Vidová, Jarmila, 1967-
Procesy rozhodovania v domácnostiach na Slovensku týkajúce sa spotreby berúc do úvahy príjmy, výdavky, úspory, zadlženosť a stratifikáciu prímu v kontexte udržiavania požadovanej kvality života. Proces globalizácie ako súčasť života.