SZČO a zmeny v zákonnom sociálnom poistení a vo verejnom zdravotnom poistení od 1. januára 2021 - Pakšiová, Renáta, 1974-
V súvislosti s verejným zdravotným poistením a zákonným sociálnym poistením dochádza od 1.januára 2021 k zmenám v sumách limitov preddavkov na verejné zdravotné poistenie a poistného na zákonné sociálne poistenie. Priemerná mzda na Slovensku podľa štatistického úradu za rok 2019. Zákonné sociálne poistenie. Povinne poistená SZČO v zákonnom sociálnom poistení v roku 2021. Stanovenie povinnosti a výšky zákonného sociálneho poistenia z daňového priznania za rok 2019. Platenie sociálneho poistenia – termíny a identifikácia platby. Verejné zdravotné poistenie SZČO v roku 2021.