Promotion of Electric Mobility in the European Union—Overview of Project PROMETEUS from the Perspective of Cohesion through Synergistic Cooperation on the Example of the Catching-Up Region - Pollák, František, 1985-
Elektrická mobilita ako priorita v rámci politík EÚ a základná charakteristika tohoto odvetvia. Projekt PROMETEUS (PROMotion of EmobiliTy in EU regionS). Regióny PROMETEUS, ich politické nástroje a základy regionálnych akčných plánov. Prešovský kraj, nástroje politiky a základy regionálneho akčného plánu.