Inovační prostředí v krajích ČR - Měrtlová, Libuše
Analýza súčasného inovačného prostredia v jednotlivých krajoch ČR. Porovnanie úrovne v podporovaní vedy a výskumu v daných krajoch. Použitie metódy bodového hodnotenia ukazovateľov.