Vizuální pozornost a vnímání zodpovědnostních zpráv v reklamách na alkohol - Hrušková, Michaela
Skúmanie vnímania varovných správ v rámci spotov propagujúcich alkoholické nápoje u mileniálov. Využitie eye-treckingového zariadenia a pološtruktúrovaných rozhovorov.