<The> Impact of Wars on the Economy of Countries: Theoretical and Practical Aspects - Arsahanova, Zina
Diskusia o ekonomických dôsledkoch vojen. Základné makroekonomické dopady vojny na ekonomiku a ekonomické náklady na vojnu prostredníctvom skúseností najvýznamnejších krajín s ohľadom na 1. a 2. svetovú vojnu. Účinky sýrskej vojny na turecké hospodárstvo a politické a ekonomické odporúčania.