<The> Impact of Armed Conflict on Economic Performance and Enterprise Value in the Country - Frolov, Yury
Výskum vplyvu miestnych ozbrojených konfliktov na náklady podnikov v krajine. Problémy vojnového vývoja ovplyvňujú nielen sociálne ukazovatele, ale aj ekonomické a právne aspekty existencie podnikov v rámci nestabilnej situácie v krajine. Aj napriek zložitej dobe sa podniky na rôznych úrovniach snažia rozvíjať aj napriek klesajúcim hospodárskym a sociálnym ukazovateľom miestnej ekonomiky.