Economic or Financial Substantiation for Smart City Solutions: a Literature Study - Popova, Yelena
Publikácie prezentujúce ekonomické alebo finančné opodstatnenie pre inteligentné riešenia pre inteligentné mesto a typy poskytovaného opodstatnenia. Dôležitosť témy, pretože Smart City sa stáva našim životom krok za krokom, aj keď jeho komponenty sú zavádzané bez akýchkoľvek ekonomických štúdií, odhadov a zdôvodnení.