Cryptoassets as an Emerging Class of Digital Assets in the Financial Accounting - Yatsyk, Tetiana
Podstata kryptoaktív vo finančnom účtovníctve, atribúty pre jeho taxonómiu a viacúčelový prehľad trhového prostredia kryptoaktív. Krajinami s najväčším počtom registrovaných búrz kryptoaktív: Veľká Británia, Hongkong, Singapur a USA, približne 17% búrz stále zostáva v neznámych krajinách registrácie.