Transparentnosť a verejnosť pri výkone obecnej samosprávy - Farkašová, Simona
Teoretická analýza princípov verejnosti a transparentnosti a ich uplatňvanie v praxi pri výkone obecnej samosprávy. Rokovacie poriadky zastupiteľstiev vybraných samospráv v Slovenskej republike, možnosti participácie obyvateľov obce, resp. verejnosti ako takej na fungovaní samosprávy obce s osobitným zreteľom na právo obyvateľov obce na účasť a na jeho vystúpenie na zasadnutiach zastupiteľstva.