Dynamika Obchodního Modelu versus Dynamický Obchodní Model - Krmela, Aleš
Príspevok k odstráneniu vnímanej dichotómie termínov dynamika obchodného modelu a dynamický obchodný model. Dynamika a dynamický sú v kontexte obchodného modelu akademickou literatúrou nejednoznačne konceptualizované a autormi interpretované nesystematicky. Výskum naznačujúci, že je možné považovat ich za synonymá, znamenajúci súhrne rôzne formy okolností, príčin a dôsledkov zmien obchodných modelov.