Softvérové nástroje Business Intelligence pre manažérov - Kádárová, Jaroslava
Analýza a porovnanie softvérových produktov Business Intelligence vhodné pre správu a rozhodovanie manažérov a ich výhody a nevýhody. Veľa nástrojov je postavených na MS Excel alebo s nimi aktívne spolupracujú. Business Intelligence je vhodnejšie pre veľké spoločnosti, ktoré tvoria rozšírenie svojho existujúceho účtovného informačného systému.