<The> Contemporary Challenges of Measuring Political Participation - Sairambay, Yerkebulan
Súčasné výzvy merania politickej účasti, ktoré sú bežné v existujúcej literatúre a empirických nálezoch. Recenzná práca skúmajúca rôzne metódy merania online aj offline politickej účasti a súčasné problémy, ktoré sú rozhodujúce pri riešení metodologických výziev v nastupujúcej ére webu 3.0.