Léčení traumatu a posilování aneb jak zdánlivě odlišné disciplíny mohou pomoci v rozvoji manažerských schopností - Martof, Pavel
Popis spoločných princípov vychádzajúcich z dvoch odborov a to: prístup k práci s určitou traumou a fitness. Ich cieľom je budovanie odolného nervového systému, ktorý umožňuje postupnú integráciu malých zmien do každodenného života. Pre manažérov a vedúcich pracovníkov sú obe oblasti kľúčové; silné, odolné a funkčné telo a myseľ sú základný predpoklad pre kvalitný pracovný výkon.