Transformační proces v oblasti telekomunikací v České republice - Čihák, Jakub
Ucelený prehľad dopadov transformácie a privatizácie na dvoch dominantných českých hráčov v oblasti telekomunikácie: SPT Telekomm, s.p. a Správa radiokomunikací Praha, s.p., takisto aj na celý liberalizačný proces v oblasti telekomunikácií v ČR.