Postoj spotrebiteľa k vybraným aspektom ekologických inovácií - Olšiaková, Miriam
Výsledky prieskumu, realizovaného v marci a apríli 2020 s cieľom zamerať sa na vybrané aspekty ekologických produktov a ich hodnotenie z pohľadu slovenského spotrebiteľa. Skúmanie, aké je ich povedomie v danej oblasti, resp. do akej miery sa oni sami považujú za ekologických spotrebiteľov.