Vývoj malých a stredných podnikov na Slovensku v špecifických oblastiach - Janeková, Jaroslava
Analýza vývoja malého a stredného podnikania na Slovensku so zameraním na konkrétne oblasti, ktoré sú sledované pomocou high-tech indikátorov, indikátorov využitia digitálnych technológií a výdavkov na výskum a vývoj. Analýza vykonávaná za roky 2010 až 2019 alebo 2017 až 2019.