Duty of Care in the Uncertain Time of Global Pandemic - Andreisová, Lucie
Povinnosť starostlivosti v rámci pandémie ako kľúčová povinnosť každého člena štatutárneho orgánu. Teoreticko-právne pozadie povinnosti starostlivosti. Spôsob, ako by mal byť inštitút vnímaný a vedený v čase koronakrízy. Rada, kedy by mali členovia štatutárnych orgánov mali niesť zodpovednosť za svoje rozhodnutia týkajúce sa pandémie a kedy by nemali.