Human Resource Management and Performance: a Literature Review and Research Agenda - Kučerová, Hana
Prehľad rôznych teórii ohľadom riadenia ľudských zdrojov a výkonnosťou. Skúmanie vzájomného vzťahu medzi riadením ľudských zdrojov a výkonmi organizácie. Porovnania názorov odborníkov (metodológia a výsledky výskumov). Modelovanie vzťahu.