Development Status in Eu Biofuels Market - Kapustová, Zuzana
Stav vývoja na trhu EÚ s biopalivami a poskytnutie komplexného obrazu o výrobe, spotrebe a výrobnej kapacite biopalív prvej generácie - bionafte a bioetanole, a zároveň poznatky o otázkach týkajúcich sa biopalív.