Financial Literacy Survey in the Slovak Republic - Novák, Marcel, 1979-
Finančná gramotnosť ako koncept. Súčasný stav finančnej gramotnosti na Slovensku. Zhodnotenie a porovnanie dosiahnutej úrovne finančnej gramotnosti na vzorke slovenskej populácie - študenti Slovenskej technickej univerzity v Bratislave.