<The> Importance of Leadership Potential in the Models of Estimation of Efficiency of Command Activity - Skrypka, Andrii K.
Teoretické prístupy k využitiu vodcovského potenciálu v modeloch efektívnych systémov riadenia. Väčšina moderných spoločností využíva tímy pri svojej práci na rýchlu reakciu na zmeny a dosiahnutie cieľov pomocou efektívnej spolupráce a skúseností zamestnancov. Vzhľadom na to, že aktivita v inovatívnych projektoch v počiatočných fázach je spojená hlavne s nákladmi rozloženými v čase, je potrebné vypracovať metodiku na hodnotenie efektívnosti tímovej práce, ktorá teoreticky vypočíta faktory, ktoré môžu vplyv na rýchlosť inovácie, aby ste lepšie pochopili dobu návratnosti.