Clusters as Points of Economic Growth of the Regional Economy of Zakarpattia - Man, Denys M.
Rysy vytvárania bodov ekonomického rastu prostredníctvom klastrovej ekonomiky cez prizmu osobitostí ekonomického rozvoja zakarpatskej oblasti. Možnosti realizácie klastrových iniciatív na území regiónu a vymedzenie kľúčových faktorov ich úspešnosti.