Český (ne)systém financování dlouhodobé péče - Vostatek, Jaroslav
Problematika udržateľnosti a financovanie dlhodobej zdravotnej starostlivosti v Česku. Poskytovanie univerzálnej starostlivosti v krajinách OECD, perspektívnosť, prerozdeľovanie, jednotlivé sociálne modely. Miera centralizácie a decentralizácie.