Logistics Performance Index As a Significant Indicator of Trade Logistics – Its Comparison Within the V4 Countries and Assessment of Its Dependence on Foreign Trade - Vernerová, Dominika, 1994-
Analýza a porovnanie indexu logistickej výkonnosti LPI (Logistics Performance Index) v rámci krajín V4. Vzájomná závislosť medzi LPI a mierou zahraničného obchodu vybraných krajín s logistickým lídrom - Nemeckom. LPI krajín V4 - Slovensko, Česká republika, Maďarsko a Poľsko.