Methodology for Analyzing Consequences of the Transition from US GAAP to IFRS - Bagiová, Alexandra, 1994-
Výsledky čiastočného výskumu problematiky dôsledkov prechodu finančného výkazníctva z US GAAP na IFRS. Vytvorenie znalostnej základne pre vydanie US GAAP na prechod na IFRS, vytvorenie štruktúry kľúčových oblastí, ktoré je potrebné zohľadniť pri rozhodovaní o tom, či je prechod z jedného súboru účtovných štandardov na druhé pre danú spoločnosť efektívny, určenie súboru metód a faktorov prostredia, ktoré sú vhodné na analýzu problému prechodu z US GAAP na IFRS.