The Economic Transformation of Cities by Migrants/Refugees: A Case Study of Hamburg from 2015 – Present - Nguh, Augustin, 1986-
Výhody vyplývajúce z integrácie migrantov a utečencov v rámci miest z dlhodobejšieho ekonomického hľadiska. Čo musia mestá zlepšiť pri uskutočňovaní pozitívnej hospodárskej transformácie. Vytváranie pracovných príležitostí prostredníctvom migrantov.