<The> Impact of the Common Agricultural Policy on Environmental Investments - The Case of European Union Agriculture - Inkábová, Michala
Identifikácia vzťahu medzi hospodárskymi, environmentálnymi, inštitucionálnymi a sociálnymi ukazovateľmi odvetvia poľnohospodárstva Európskej únie v dvoch časových obdobiach 2009 a 2018 na základe siete poľnohospodárskych účtovných údajov. Použitie korelačnej analýzy.