<The> Evaluation of Foreign Trade Cooperation Between the European Union and the Eurasian Economic Union Based on Selected Indicators - Luptáková, Anabela, 1995-
Euroázijská hospodárska únia (EAEU) ako dôležitý partner pre Európsku úniu v súvislosti so strategickými surovinami a geografickým prepojením v rámci euroázijského kontinentu. Vývoj zahraničného obchodu medzi EÚ a EAEU v rokoch 2008–2019. Komoditná štruktúra vývozu EÚ do EAEU.