Impact of Globalization on Arms Trade – Case Study of Germany - Chrvalová, Lujza, 1994-
Pojem a koncept globalizácie. Oblasti spojené s konvenčnými zbraňami v prípade Nemecka ako jednej z vedúcich ekonomík Európskej únie. Analýza vývoja obchodu s konvenčnými zbraňami v Nemecku od roku 1960. Vývoj nemeckého vývozu konvenčných zbraní medzi regiónmi v rokoch 1960-2019. Vývoj vývozu konvenčných zbraní z Francúzska do regiónov v rokoch 1960 - 2019.