Key Competencies of Agricultural Managers in the Acute Stage of the COVID-19 Crisis - Jankelová, Nadežda, 1966-
Vplyv kompetencií poľnohospodárskych krízových manažérov na výkon zamestnancov v akútnej fáze krízy, kedy bol výkon ovplyvnený ich subjektívnym vnímaním a hodnotením ich pracovných podmienok, spokojnosti a bezpečnosti. Potvrdila sa hypotéza závislosti medzi kompetenciami krízového riadenia a výkonom zamestnancov sprostredkovaná zdieľaním informácií, tímovou prácou a kognitívnou rozmanitosťou.